شما اینجا هستید

صفحه اصلی ویزای روسیه

تور آنتالیا  تور کوش آداسی   تور استانبول  تور تایلند  تور مالزی  تور دبی  تور پکن  ویزای چین  وقت سفارت  منطقه های اصلی اقامت در استانبول  معروف ترین اقامتگاه های طبیعی دنیا  دانستنیهای ترکیه  دانستنیهای استانبول  دانستیهای آنتالیا  دانستنیهای کوش آداسی  دانستنیهای روسیه  دانستنیهای دبی  ویزای روسیه  دانستنیهای تایلند  دانستنیهای بانکوک  دانستنیهای پاتایا  دانستنیهای پوکت  دانستنیهای ساموئی  دانستنیهای چین  دانستنیهای پکن  دانستنیهای شانگهای  دانستیهای بلغارستان  دانستنیهای وارنا  دانستنیهای صوفیه  وقت سفارت ایتالیا  پیکاپ ویزا  وقت سفارت آمریکا  بیمه مسافرتی سامان   دانستنیهای مالدیو  دانستنیهای مالزی  دانستنیهای جزیره بالی  گواهینامه رانندگی بین‌المللی  صدور بلیط های پرواز داخلی و خارجی  دانستنیهای هندوستان  دانستنیهای دهلی  دانستنیهای آگرا  دانستنیهای جیپور  دانستنیهای بمبئی  دانستنیهای گوا  پربازدید ترین جاذبه های گردشگری دنیا  شروع پروازهای امارات   هتل فانتازیا Fantasia Hotel Kusadasi  شرایط ویژه اقساط  دانستنیهای نمایشگاه گوانجو چین  هتل های جدید در سال 2015

ویزای روسیه

ویزای توریستی روسیه برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه دو هفته پس از صدور است و متقاضی می‌تواند به مدت چهارده روز در روسیه اقامت داشته باشد. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.

توجه: در مورد روادید تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم را می‌توان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه داد. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.

آدرس سفارت روسیه در تهران: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ٣۹.

ویزای روسیه|مدارک اخذ ویزای روسیه|

مدارك لازم جهت اخذ ویزای روسیه :

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش روادید کنسولگری روسیه تحویل دهید، اینها هستند:

توجه: کلیه‌ی مدارک باید همراه با ترجمه‌ی رسمی انگلیسی و دو سری کپی از هر کدام باشد.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: یک قطعه عکس؛ زمینه روشن در ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس، ضمیمه‌ی مدارک باشد.

چهار: بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز.

پنج : وچر هتل های محل اقامت

روادید کشور روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد

شرایط+مدارک

pic157894210001