شما اینجا هستید

صفحه اصلی ویزای چین

تور آنتالیا  تور کوش آداسی   تور استانبول  تور تایلند  تور مالزی  تور دبی  تور پکن  ویزای چین  وقت سفارت  منطقه های اصلی اقامت در استانبول  معروف ترین اقامتگاه های طبیعی دنیا  دانستنیهای ترکیه  دانستنیهای استانبول  دانستیهای آنتالیا  دانستنیهای کوش آداسی  دانستنیهای روسیه  دانستنیهای دبی  ویزای روسیه  دانستنیهای تایلند  دانستنیهای بانکوک  دانستنیهای پاتایا  دانستنیهای پوکت  دانستنیهای ساموئی  دانستنیهای چین  دانستنیهای پکن  دانستنیهای شانگهای  دانستیهای بلغارستان  دانستنیهای وارنا  دانستنیهای صوفیه  وقت سفارت ایتالیا  پیکاپ ویزا  وقت سفارت آمریکا  بیمه مسافرتی سامان   دانستنیهای مالدیو  دانستنیهای مالزی  دانستنیهای جزیره بالی  گواهینامه رانندگی بین‌المللی  صدور بلیط های پرواز داخلی و خارجی  دانستنیهای هندوستان  دانستنیهای دهلی  دانستنیهای آگرا  دانستنیهای جیپور  دانستنیهای بمبئی  دانستنیهای گوا  پربازدید ترین جاذبه های گردشگری دنیا  شروع پروازهای امارات   هتل فانتازیا Fantasia Hotel Kusadasi  شرایط ویژه اقساط  دانستنیهای نمایشگاه گوانجو چین  هتل های جدید در سال 2015

ویزای چین

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی

ویزا گروهی چین ۴۰ روز ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزای چین|ویزای تجاری چین|ویزای عادی چین

مدارك لازم جهت اخذ ویزای چین

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور. تکمیل فرم مشخصات فردی مسافرواعضای اصلی خانواده مسافر به صورت کامل (حتی اگر همراه مسافر سفر نکنند) درج ایمیل ، آدرس و شماره تلفن و دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است. - در صورت داشتن همراه ارائه شماره کارت ملی الزامی است

نام و شماره تماس یک معرف برای تماس در مواقع ضروری

کپی صفحه اول و دوم شناسنامه.

دو قطعه عکس 3.5x4.5s

عکس ها نباید اسکن شده باشند.

*نکته 1:مدت زمان اخذ ویزای عادی 5 روز کاری می باشد.

*نکته 2: مدت زمان اخذ ویزای فوری 3 روز کاری می باشد.

*نکته 3: قیمت ویزا برای همه سنین و همراهان یکسان است.

*نکته 4: نوع ویزا از نوع توریستی و گروهی می باشد.

pic067894210001