شما اینجا هستید

صفحه اصلی اطلاعات مسیر

ویزای روسیه

ویزای توریستی روسیه برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه دو هفته پس از صدور است و متقاضی می‌تواند به مدت چهارده روز در روسیه اقامت داشته باشد. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. توجه: در مورد روادید تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است. اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. فرم را می‌توان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه داد. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود. آدرس سفارت روسیه در تهران: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ٣۹.